FILMS WITH A VIEW | FREE SOLO

  • di 16 aug
  • 21:45 - 23:25

Films With a View is weer terug! Elke dinsdag – tot einde zomer -, geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannende en/of spraakmakende films op ons strand, mét een view: het beste uitzicht van de stad!

Tijdens Free Solo zit je sowieso op het puntje van je stoel! Deze documentaire uit 2018 volgt bergbeklimmer in hart en nieren Alex Honnold. Bergbeklimmen is al een levensgevaarlijke sport, maar Alex daagt zichzelf nóg meer uit door zonder enige vorm van zekering te klimmen. Zijn doel is het trosteren van El Capitan, een rotswand van 900 meter hoog in Yosemite National Park. Zonder uitrusting. Deze bloedstollende film won de Oscar voor Beste Documentaire en vertelt een verhaal over (wils)kracht en sterfelijkheid.

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €8 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf op het strand bij de beamer/projector af te halen.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.
Tickets

Share