FILMS WITH A VIEW | BOÎTE NOIRE (BLACK BOX)

Toegang strand: 21:30
Aanvang: 22:00
Einde: 00:15 (geen pauze)

Films With a View is weer terug! Elke dinsdag tot ergens in augustus geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannende en/of spraakmakende films op ons strand, mét een view: het beste uitzicht van de stad!

Boîte noire, oftewel Black Box, is een Franse thriller van regisseur Yann Gozlan. Deze bloedstollende film uit 2021 ontving een 7.2 op IMDB en wordt vertoond met Engelse ondertitels.

Zwarte doosexpert Matthieu (Pierre Niney) onderzoekt een dodelijke crash van een gloednieuw vliegtuig. De overheid sluit deze zaak echter snel en Matthieu trekt hier zijn twijfels bij. Hij vermoedt dat de hele waarheid nog niet boven water is gekomen en begint zijn eigen onderzoek, tegen het bevel van zijn bazen in. Al snel blijkt dat niet alleen zijn baan op het spel staat!

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Maar de weersverwachting voor dinsdag 17 mei ziet er top uit. Wij zorgen voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes!

Kosten zijn €8 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk, vanaf 21:30 uur kunnen tickets (incl koptelefoon) worden gekocht op ons strand.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.
Tickets

Share