FILMS WITH A VIEW | BLACK SWAN

  • di 19 jul
  • 22:30 - 0:20

Films With a View is weer terug! Elke dinsdag – tot einde zomer -, geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannende en/of spraakmakende films op ons strand, mét een view: het beste uitzicht van de stad!

Natalie Portman won voor haar rol als ballerina in Black Swan (2010) de Oscar voor Beste Actrice. In deze thriller geregisseerd door Darren Aronofsky gaat passie hand in hand met waanzin. Ballerina Nina (Nathalie Portman) wil niets liever dan de hoofdrol in het Zwanenmeer van Tchaikovsky dansen. Wanneer deze felbegeerde positie vrijkomt gaan Nina en Lily (Mila Kunis) de strijd aan. Maar hoe ver ga je om je doel te bereiken?

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €8 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf op het strand bij de beamer/projector af te halen.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld. Alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.