FILMS WITH A VIEW | AMÉLIE

  • di 13 jun
  • 22:30 - 00:30

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Le Fabuleux Destin D’Amélie Poulain , wie heeft deze Franse klassieker nou nog niet gezien? Amélie wordt als klein meisje erg beschermd opgevoed. Ze wordt thuisgehouden van school en leeft in haar eigen fantasiewereld. Wanneer ze het huis verlaat, werkt ze als serveerster in een klein café in de wijk Montmartre, Parijs. Door een bijzondere gebeurtenis krijgt ze een nieuw doel in haar leven: anderen helpen hun geluk te vinden, op haar eigen sprookjesachtige manier. Een idyllische Franse film over zingeving, liefde en Parijs!

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €9 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf 1,5 uur voor aanvang op het strand bij de beamer/projector af te halen. OP = OP

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.