Kerstarrangement voor grote groepen op ultieme locatie in Amsterdam

Het is tijd voor het jaarlijkse kerstdiner! In december en januari vinden doorgaans de Kerst- en Nieuwjaarsdiners plaats, bij Pllek betekent dat dineren met een prachtig uitzicht op de skyline van Amsterdam. Dat is nog eens goed het jaar afsluiten en/of beginnen. 

De zaal naast het restaurant van Pllek toveren we tijdens de wintermaanden om tot een sfeervolle, warme ruimte vol kaarsen, lichtjes en met linnen gedekte tafels. Deze ruimte is speciaal voor grote groepen af te huren voor een kerstdiner in combinatie met een arrangement.

Kerstdiner, oudejaars- of nieuwjaarsborrel in Amsterdam voor een grote groep

Ons Kerstarrangement is te boeken tot een maximum van 150 personen, voor een minimale duur van 4 uur. Het Kerst- of Nieuwjaarsdiner bestaat uit 3 gangen Family Style Diner. Dit is een selectie gerechten van ons seizoensmenu waarbij de focus ligt op biologische en duurzame producten. Het fijne van het Family Style concept is dat er geen keuze gemaakt hoeft te worden. Er worden per gang meerdere gerechten op schalen geserveerd, zo heb je de mogelijkheid om van alles te proeven. Bij aankomst krijgen alle gasten een glas cava en een amuse, zodat we de avond goed kunnen beginnen en om alvast te proosten op het afgelopen jaar. Kosten van ons Kerstarrangement met 3 gangen zijn €49,50 per persoon, maar dit valt naar wens uit te breiden en te personaliseren.

Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Neem dan alvast een kijkje in ons menu!

Liever een Walking Dinner?

Geef je de voorkeur aan een Walking Diner in plaats van ons Family Style Diner, dan kan dat natuurlijk ook! Het Walking Dinner is te boeken vanaf €59,50 per persoon. Hiervoor krijg je 5 gangen (hapjes), een glas cava en een amuse. 

Een arrangement met alles erop en eraan

Wil je je collega’s of werknemers helemaal in de watten leggen? Het arrangement kan worden aangevuld met diverse drankarrangementen, al beginnend vanaf 24. p.p. uitlopend tot ons meest luxe pakket. Informeer bij je aanvraag naar de diverse mogelijkheden!

Komen jullie Kerst of het nieuwe jaar vieren bij Pllek?

Interesse in ons Feestdagenarrangement? Leuk! Voor aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden kan je contact opnemen met Philippine via info@pllek.nl.

Alvast wat sfeer proeven? Neem een kijkje in onze foto’s, of mail ons om te vragen wanneer je even in onze zaal kan komen kijken. 

Indien de huidige maatregelen nog gelden (als die op 12-11-2021), dan kan het feestdagenarrangement nog steeds plaats vinden. Wel wordt het dan een geplaceerd diner.