Helaas, buiten kan je geen tafel reserveren. Heb je een tafel binnen gereserveerd, maar zie je toch een lege tafel buiten? Laat het ons dan weten, dan kan je alsnog buiten zitten en maken we iemand anders blij met je tafel binnen.

Nee, helaas niet. Wij maken reserveringen voor maximaal 6 personen. Alleen als je één gezin bent en in hetzelfde huis woont mag je met meer mensen dicht bij elkaar zitten. Omdat het voor groepen té lastig is om echt de afstand te bewaren maken wij voorlopig geen groepsreserveringen. Ook buiten op het terras mogen grotere groepen niet bij elkaar zitten. 

Wij hebben kluisjes in de gang bij de toiletten. Het gebruik van een kluisje kost €2,00. Houd er rekening mee dat je deze €2,00 kwijt bent zodra je de kluis weer openmaakt!

Ja, parkeren bij Pllek kost 1,40 p/u. Van 09:00 tot 19.00.

Vrijdag & zaterdag vaart de pont tot 3:00 ‘s nachts. Van zondag t/m donderdag vaart de laatste pont om 01:49. Bekijk HIER de veertijden van de reguliere pont en HIER de nachtpont.

Bekijk HIER de veertijden van de reguliere pont en HIER de nachtpont. De pont vanaf Buiksloterweg vaart echter de hele nacht door. Fiets via het industrieterrein naar Buiksloterweg in 10 minuten. Bekijk alle overige veertijden HIER

Ja, op de NDSM is het ook op zondag betaald parkeren. Tot 19.00u betaal je €1,40.

Geen paniek! Bel ons even op 020 – 2900 020, de mail wordt na 18.00 uur namelijk niet meer gelezen. Laat je niets weten en ben je 30 minuten te laat? Dan maken we iemand anders blij met je tafel. Maar bellen stellen we zeer op prijs!

Je kunt tot 2 uur van tevoren via internet reserveren, als je op kortere termijn wilt reserveren kan je ons telefonisch bereiken op 020 – 2900 020.

Helaas! Vanwege de drukte kan je bij ons niet gesplitst betalen.

Ja, dat kan! We accepteren American Expressm Visa en Mastercard 

Ja, die hebben we! Deze kunnen HIER online besteld worden.

Nee helaas! Bij Pllek hebben we geen aanlegsteiger. Maar op de NDSM zijn er genoeg mogelijkheden om wel aan te meren.

Sorry, maar nee. Pllek is een restaurant. Een overheerlijke foto van ons eten mag je    natuurlijk maken, graag zelfs! Denk wel een beetje aan de privacy van onze gasten. Maar een uitgebreide fotoshoot in ons restaurant of op het strand hebben we liever   niet. Maar je kan ons altijd even mailen als je meer vragen hebt: info@pllek.nl

Nee, helaas! Of tenminste, wij zijn niet gesteld op vrijgezellenfeesten met toeters en bellen (lees: verkleedpakken, bierwedstrijden en andere activiteiten die de sfeer in   ons restaurant bepalen). Kom je gezellig eten of een drankje doen en houd je het rustig, dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Ja! Lieve hondjes zijn altijd welkom zolang ze zijn aangelijnd en andere gasten zich er niet aan storen.

Met (bijna) alle allergieën kunnen wij rekening houden, vraag het eventjes aan de collega’s in het restaurant welke gerechten geschikt zijn voor jou. Wel kunnen al onze gerechten sporen bevatten.