Geen paniek! Bel ons even op 020 – 2900 020, de mail wordt doordeweeks na 17.00 uur namelijk niet meer gelezen. Laat je niets weten en ben je 30 minuten te laat? Dan maken we iemand anders blij met je tafel. Maar bellen stellen we zeer op prijs!

Helaas, buiten kan je geen tafel reserveren. Ons terras is een fijne verzameling van gasten die een plekje hebben bemachtigd. Heb je een tafel binnen gereserveerd, maar zie je toch een lege tafel buiten? Laat het ons dan weten, dan kan je alsnog buiten zitten en maken we iemand anders blij met je tafel binnen.

Omdat wij niet reserveren op het terras, houden wij niet in de gaten of er plek is. Het loopt altijd goed door, dus kom gewoon lekker langs!

Met (bijna) alle allergieën kunnen wij rekening houden. Geef aan tafel meteen aan wat je allergieën zijn, dan gaan we samen op zoek naar eventuele oplossingen. Wel kunnen al onze gerechten sporen bevatten.

De keuken sluit om 22:00 uur. Wij hebben verschillende menukaarten die gebonden zijn aan bepaalde tijdsloten:
Ontbijt: 09:30 – 12:00
Lunch: 11:30 – 15:30
Borrel: 15:30 – 22:00
Diner: 18:00 – 22:00

Helaas! ‘Going Dutch’ is geen optie. Wij hebben om verschillende redenen besloten dat je de rekening niet gesplitst kan betalen. Gelukkig heb je tegenwoordig verschillende oplossingen om je geld terug te krijgen van je vrienden/familie, zoals betaalverzoeken en een Tikki.

Ja, dat kan! We accepteren American Express, Visa en Mastercard.

Ja, die hebben we! Deze kunnen HIER online besteld worden.

Nee, helaas! Of tenminste, wij zijn niet gesteld op vrijgezellenfeesten met toeters en bellen (lees: verkleedpakken, bierwedstrijden en andere activiteiten die de sfeer in ons restaurant bepalen). Kom je gezellig eten of een drankje doen en houd je het rustig, dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Ja! Lieve hondjes zijn altijd welkom zolang ze zijn aangelijnd en andere gasten zich er niet aan storen.

Er zijn parkeerplaatsen op de NDSM-werf. Dit kost 1,40 p/u van 09:00 tot 19.00. Van maandag tot en met zondag is het betaald parkeren. De gemeente heeft twee betaalzuilen geplaats bij onze ingang.

Vrijdag & zaterdag vaart de NDSM pont tot 3:00 ‘s nachts. Van zondag t/m donderdag vaart de laatste pont om 01:49. Bekijk HIER de veertijden van de reguliere pont en HIER de nachtpont. De pont vanaf Buiksloterweg vaart echter de hele nacht door. Fiets via het industrieterrein naar Buiksloterweg in 10 minuten. Bekijk alle overige veertijden HIER

Nee helaas! Bij Pllek hebben we geen aanlegsteiger. Op de NDSM zijn er genoeg mogelijkheden om wel aan te meren.

 Wij hebben kluisjes in de gang bij de toiletten. Het gebruik van een kluisje kost €2,00. Houd er rekening mee dat je deze €2,00 kwijt bent zodra je de kluis weer openmaakt!

Sorry, maar nee. Pllek is een restaurant. Een overheerlijke foto van ons eten mag je natuurlijk maken, graag zelfs! Denk wel een beetje aan de privacy van onze gasten. Een uitgebreide foto shoot in ons restaurant of op het strand hebben we liever niet. Maar je kan ons altijd even mailen als je meer vragen hebt: info@pllek.nl

Helaas vinden wij niet alles terug wat je kwijtraakt. Mochten er spullen gevonden worden, dan bewaren wij deze voor een bepaalde periode achter gesloten deuren. Stuur een email naar info@pllek.nl met de specificaties van je verloren item en wij zullen controleren of het is gevonden.

In onze brochure, te downloaden HIER, vind je informatie over de algemene prijzen. Heb je meer informatie nodig? Mail dan naar events@pllek.nl en vermeld hierin zoveel mogelijk details over het gewenste evenement, vergadering of borrel. Denk hierbij aan het aantal gasten, datum, drankassortiment etc.

Ja, de zaal wordt altijd voor een enkele partij of gast afgehuurd. Het kan dus niet voorkomen dat er twee partijen tegelijk in de aparte ruimte plaatsvinden. Het stukje strand dat jullie erbij krijgen is wel “afgehekt”, dus privé, maar niet afgeschermd. Je deelt het strand qua rumoer en zicht dus met de reguliere gasten.

Ja, voor elke partij, evenement, diner wordt een aanbetaling betaald. Dit is de helft van de gemaakte offerte. De tweede helft van de betaling is gebaseerd op de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De annuleringsvoorwaarden worden met de eerste offerte meegestuurd. Mocht het evenement niet door kunnen gaan vanwege corona overmacht dan kunnen zullen wij het evenement gratis annuleren/verplaatsen. Indien er zelf wordt gekozen voor annulering hanteren we onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Ja, de nodige technische apparatuur is aanwezig. Hier zijn wel kosten aan verbonden als je deze wilt gebruiken.

Eigen aankleding is dus mogelijk, graag wel in overleg aangezien we het een beetje “des Plleks” willen houden. Verboden zijn confetti en heliumballonnen.