DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL

3- GANGEN KEUZEMENU     (+ suppl.)
3 – course dinner by choice

38
VOORGERECHTEN / STARTERS
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
9,5
GEGRILDE RADICCHIO
Met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico
Grilled radicchio with Yerba cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamic
13,5
KNOLSELDERIJ
Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers
Celeriac cooked in salt crust with Parmesan cheese, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress
13,5
KOREAANSE FALAFEL
Van mungbonen en kimchi met twee kleuren tahin en een Oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers
Korean falafel of mung beans and kimchi with two colours of tahini an an oriental salad with cucumber, carrot, bean sprouts, rettich and watercress
14,5
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW    (+suppl. €1)
Met vadouvan mayonaisse, komkommer, basilicum en zeegroente
Fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, basil and sea vegetables
15
GEBAKKEN BUNDELZWAMMEN
Met gepocheerd ei, schuim van morilles, spinazie en gegrild flatbread
Fried bundle mushrooms with poached egg, morels foam, spinach and grilled flatbread
13,5
HOOFDGERECHTEN / MAINS
GERECHT VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Dish of the week (check our chalkboard)
20
KOKOS BIETEN CURRY
Met aardpeer, pastinaak en koriander, aardappel rösti en gepekelde biet
Coconut beet curry with Jerusalem artichoke, parsnip and coriander, potato rösti and pickled beetroot
21,5
GROENTETAJINE
Met pompoen, wortel, knolselderij en gedroogde abrikoos, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en rodekoolsalade
Vegetable tajine with pumpkin, carrot, celeriac and dried apricot, pearl couscous, harissa, dukkah, zhug and red cabbage salad
21,5
OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS (+ suppl. €3)
Met Hollandse garnalen, zuurkool, gekookte aardappels, gefrituurde prei en een romige saus van garnalen met bieslook
Skin baked redfish with Dutch shrimps, sauerkraut, boiled potatoes, fried leek and a creamy sauce of shrimps with chives
25,5
WILDZWIJNSTOOF   (+ suppl. €2)
Met kruidkoek, zilveruitjes, groene kool, salie, knolselderij-puree en pastinaakchips
Wild boar stew with gingerbread, Amsterdam onions, green cabbage, sage, celeriac and parsnip chips
24,5
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING!
Ask our waiter!