Home » RESTAURANT » MENU » Dinner
DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL
3- GANGEN KEUZEMENU (+ suppl.) |
34,5 | |
VOORGERECHTEN / STARTERS | ||
![]() |
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Soup of the week (check our chalkboard) |
8 |
![]() |
GEGRILDE WITTE ASPERGE Met crème van artisjok en hazelnoot, prei van de BBQ, daslook citroenolie, geroosterde gemarineerde artisjok en waterkers Grilled white asparagus with cream of artichoke and hazelnut, leek from the BBQ, wild garlic lemon oil, roasted marinated artichoke and watercress |
13,5 |
![]() |
SALADE VAN 3 KLEUREN BIET Met dille crème fraîche, Granny Smith appel, burrata en geroosterde amandel Tri-color beet with dill crème fraîche, Granny Smith apple, burrata and roasted almonds |
12,5 |
![]() |
GEROOSTERDE AUBERGINE (baba ghanoush) Met gepocheerd ei, komijn, tahin, kruidensla, gerookte paprika en pijnboompitten Roasted eggplant (baba ghanoush) with poached egg, cumin, tahin, smoked pepper & pine nuts |
12,5 |
CARPACCIO VAN ZEEBAARS (+suppl. €1) Met appelkapper, zwarte olijf, gedroogde tomaat, kasha, pesto van basilicum, salade van venkel en citroendressing Sea bass carpaccio with apple caper, black olive, dried tomato, kasha, basil pesto, fennel salad and a lemon dressing |
14,5 |
HOOFDGERECHTEN / MAINS | ||
![]() |
GERECHT VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Dish of the week (check our chalkboard) |
18,5 |
![]() |
INDIASE CURRY VAN VOORJAARSGROENTEN Met basmati rijst, gefrituurde pappadum, spitskool-rozijnen salade en een chutney van tomaat & rode ui Indian curry of spring vegetables, with basmati rice, fried pappadum, a cabbage-raisin salad and a chutney of tomato & red onion |
19,5 |
![]() |
WITTE LIMBURGSE ASPERGES Met krieltjes, gekookt ei, bieslook, zeekraal, waterkers en een botersaus met nootmuskaat (met wildzwijnham + €4,5) White Limburg asparagus with small potatoes, boiled egg, chives, samphire, watercress and a butter sauce with nutmeg (with ham of wild boar + €4,5) |
20,5 |
MERQUEZ VAN WILD ZWIJN (+ suppl. €2) Van de barbecue, met piperadesaus, doperwten, linzen, geroosterde spitskool, raapstelen en kruiden citroenolie Wild boar merguez from the BBQ with piperade sauce, peas, lentils, roasted oxheart cabbage, turnip greens and a herb-lemon oil |
21,5 | |
OP DE HUID GEBAKKEN DORADE FILET (+ suppl. €3) Met caponata, groene asperges, gefrituurde aardappel en basilicum Skin baked sea bream with caponata, green asparagus, fried potato and basil |
22,5 | |
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING! Ask our waiter! |