DINER / DINNER 17:30 – 22:00
SPECIAL
3- GANGEN KEUZEMENU (+ suppl.) |
38 | |
VOORGERECHTEN / STARTERS | ||
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Soup of the week (check our chalkboard) |
9,5 | |
GEGRILDE RADICCHIO Met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico Grilled radicchio with Yerba cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamic |
13,5 | |
KNOLSELDERIJ Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers Celeriac cooked in salt crust with Parmesan cheese, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress |
13,5 | |
KOREAANSE FALAFEL Van mungbonen en kimchi met twee kleuren tahin en een Oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers Korean falafel of mung beans and kimchi with two colours of tahini an an oriental salad with cucumber, carrot, bean sprouts, rettich and watercress |
14,5 | |
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW (+suppl. €1) Met vadouvan mayonaisse, komkommer, basilicum en zeegroente Fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, basil and sea vegetables |
15 | |
GEBAKKEN BUNDELZWAMMEN Met gepocheerd ei, schuim van morilles, spinazie en gegrild flatbread Fried bundle mushrooms with poached egg, morels foam, spinach and grilled flatbread |
13,5 |
HOOFDGERECHTEN / MAINS | ||
GERECHT VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Dish of the week (check our chalkboard) |
20 | |
KOKOS BIETEN CURRY Met aardpeer, pastinaak en koriander, aardappel rösti en gepekelde biet Coconut beet curry with Jerusalem artichoke, parsnip and coriander, potato rösti and pickled beetroot |
21,5 | |
GROENTETAJINE Met pompoen, wortel, knolselderij en gedroogde abrikoos, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en rodekoolsalade Vegetable tajine with pumpkin, carrot, celeriac and dried apricot, pearl couscous, harissa, dukkah, zhug and red cabbage salad |
21,5 | |
OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS (+ suppl. €3) Met Hollandse garnalen, zuurkool, gekookte aardappels, gefrituurde prei en een romige saus van garnalen met bieslook Skin baked redfish with Dutch shrimps, sauerkraut, boiled potatoes, fried leek and a creamy sauce of shrimps with chives |
25,5 | |
WILDZWIJNSTOOF (+ suppl. €2) Met kruidkoek, zilveruitjes, groene kool, salie, knolselderij-puree en pastinaakchips Wild boar stew with gingerbread, Amsterdam onions, green cabbage, sage, celeriac and parsnip chips |
24,5 | |
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING! Ask our waiter! |