Home » RESTAURANT » MENU » Dinner

DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL

3- GANGEN KEUZEMENU     (+ suppl.)
3 – course dinner by choice

34,5
VOORGERECHTEN / STARTERS
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
8,5
GEGRILDE RADICCHIO
Met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico
Grilled radicchio with Yerba cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamic
12,5
KNOLSELDERIJ
Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers
Celeriac cooked in salt crust with Parmesan cheese, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress
12,5
KOREAANSE FALAFEL
Van mungbonen en kimchi met twee kleuren tahin en een Oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers
Korean falafel of mung beans and kimchi with two colours of tahini an an oriental salad with cucumber, carrot, bean sprouts, rettich and watercress
13,5
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW    (+suppl. €1)
Met vadouvan mayonaisse, komkommer, basilicum en zeegroente
Fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, basil and sea vegetables
14
GEPOCHEERD EI
Met schuim van morilles, gebakken bundelzwammen, spinazie en gegrild flatbread
Poached egg with morels foam, fried bundle mushrooms, spinach and grilled flatbread
12
HOOFDGERECHTEN / MAINS
GERECHT VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Dish of the week (check our chalkboard)
19
KOKOS BIETEN CURRY
Met aardpeer, pastinaak en koriander, aardappel rösti en gepekelde biet
Coconut beet curry with Jerusalem artichoke, parsnip and coriander, potato rösti and pickled beetroot
19,5
GROENTETAJINE
Met pompoen, wortel, knolselderij en gedroogde abrikoos, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en rodekoolsalade
Vegetable tajine with pumpkin, carrot, celeriac and dried apricot, pearl couscous, harissa, dukkah, zhug and red cabbage salad
20,5
OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS (+ suppl. €3)
Met Hollandse garnalen, zuurkool, gekookte aardappels, gefrituurde prei en een romige saus van garnalen met bieslook
Skin baked redfish with Dutch shrimps, sauerkraut, boiled potatoes, fried leek and a creamy sauce of shrimps with chives
23,5
WILDZWIJNSTOOF   (+ suppl. €2)
Met kruidkoek, zilveruitjes, groene kool, salie, knolselderij-puree en pastinaakchips
Wild boar stew with gingerbread, Amsterdam onions, green cabbage, sage, celeriac and parsnip chips
22,5
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING!
Ask our waiter!