Home » RESTAURANT » MENU » Dinner

DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL

3- GANGEN KEUZEMENU (+ suppl.)
3 – course dinner by choice

34,5
VOORGERECHTEN / STARTERS
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
8
GEGRILDE WITTE ASPERGE
Met crème van artisjok en hazelnoot, prei van de BBQ, daslook citroenolie, geroosterde gemarineerde artisjok en waterkers
Grilled white asparagus with cream of artichoke and hazelnut, leek from the BBQ, wild garlic lemon oil, roasted marinated artichoke and watercress
13,5
SALADE VAN 3 KLEUREN BIET
Met dille crème fraîche, Granny Smith appel, burrata en geroosterde amandel
Tri-color beet with dill crème fraîche, Granny Smith apple, burrata and roasted almonds
12,5
GEROOSTERDE AUBERGINE (baba ghanoush)
Met gepocheerd ei, komijn, tahin, kruidensla, gerookte paprika en pijnboompitten
Roasted eggplant (baba ghanoush) with poached egg, cumin, tahin, smoked pepper & pine nuts
12,5
CARPACCIO VAN ZEEBAARS (+suppl. €1)
Met appelkapper, zwarte olijf, gedroogde tomaat, kasha, pesto van basilicum, salade van venkel en citroendressing
Sea bass carpaccio with apple caper, black olive, dried tomato, kasha, basil pesto, fennel salad and a lemon dressing
14,5
HOOFDGERECHTEN / MAINS
GERECHT VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Dish of the week (check our chalkboard)
18,5
INDIASE CURRY VAN VOORJAARSGROENTEN
Met basmati rijst, gefrituurde pappadum, spitskool-rozijnen salade en een chutney van tomaat & rode ui
Indian curry of spring vegetables, with basmati rice, fried pappadum, a cabbage-raisin salad and a chutney of tomato & red onion
19,5
WITTE LIMBURGSE ASPERGES
Met krieltjes, gekookt ei, bieslook, zeekraal, waterkers en een botersaus met nootmuskaat
(met wildzwijnham + €4,5)
White Limburg asparagus with small potatoes, boiled egg, chives, samphire, watercress and a butter sauce with nutmeg (with ham of wild boar + €4,5)
20,5
MERQUEZ VAN WILD ZWIJN (+ suppl. €2)
Van de barbecue, met piperadesaus, doperwten, linzen, geroosterde spitskool, raapstelen en
kruiden citroenolie
Wild boar merguez from the BBQ with piperade sauce, peas, lentils, roasted oxheart cabbage, turnip greens and a herb-lemon oil
21,5
OP DE HUID GEBAKKEN DORADE FILET (+ suppl. €3)
Met caponata, groene asperges, gefrituurde aardappel en basilicum
Skin baked sea bream with caponata, green asparagus, fried potato and basil
22,5
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING!
Ask our waiter!