DINE & DANCE | DJ MARCELO UMAÑA & BRIAN S.

Elke vrijdag- en zaterdagavond  de perfecte weekend vibes in ons restaurant met zomerse tunes. Gewoon op de achtergrond, terwijl jij lekker geniet van je biertje of diner!

Marcelo Umaña neemt je mee op een funky trip om de wereld met zijn internationale ritmes en melodieën. In zijn thuisland Chili was Umaña onderdeel van de 90’s elektronische muziekscene en draaide hij naast artiesten als Ricardo Villalobos en Luciano. Marcelo warmt het restaurant van Pllek op voor het weekend met zijn verrassende sets!

Brian S. is een gerenommeerde DJ in de Amsterdamse housescene en begon met draaien in de beroemde club IT. Hij draaide eerder al in Club Air, RoXY, de Jimmy Woo en Paradiso. Ook internationaal heeft Brian S. gedraaid in steden als Cannes, Porto, New York, Barcelona en op festivals als Mysteryland, Dance Valley en de Love Parade in Berlijn.

Brian S. hostte zes jaar lang de populaire clubnacht RUSH bij de Escape en werkte samen met internationale artiesten waaronder Fedde Le Grand, Phatts & Small, Sven Väth en vele anderen.

Momenteel produceert hij zijn eerste album en verbreed hij zijn muzikale horizon door de chemie tussen het podium en de dansvloer te onderzoeken. Met zijn positieve vibes en funky grooves gaat iedereen gegarandeerd los!

Info & Tickets

  • za 13 jul
  • 17:00 - leuk

Delen