Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PLLEK LIVE STAGE | GATO PRETO

donderdag 7 november

PLLEK LIVE STAGE presents:
A Night of Discovery

Gato Preto (LIVE) (Afrofuturist global bass)
Kauw (LIVE) (Eclectic x electronic)
Prace (DJ) (Dubnova)

Online ticket: 10,- 
Student, CJP, Stadspas: 5,-
Deurprijs: 12,5 (mits beschikbaar)

– – –

/// GATO PRETO (LIVE) ///
Wij presenteren een van de meest indrukwekkende Afrikaanse live acts van het moment: Gato Preto. Met hun overweldigende futuristische afro power zetten zij elke dansvloer in vuur en vlam. Live percussie, pushbeats en frisse Portugese raps: een live combinatie die je niet eerder hebt gezien. In het najaar van 2019 komt Gato Preto met een nieuw album, welke zij zullen presenteren op het podium van Pllek Live Stage in Amsterdam Noord. Laten we de band een warm welkom geven in Amsterdam bij Pllek Live Stage. Bereid jezelf voor op een vurige avond.

“Afrofuturistische global bass is hoe de leden van Gato Preto hun mix van rap, funk en Senegalese drums beschrijven. De band wordt geleidt door de charismatische Gata Misteriosa uit Mozambique. Hun show heeft een stomende energie met machine gemaakte beats als rode draad, versterkt door live drums die het hart sneller doen kloppen”The New York Times

“Gato Preto is op dit moment een van de meest levendige, extravagante Afrikaanse bands. Deze afrofuturistische live act zet niet alleen een show neer, ze maken een scene…” – NPR Music

/// KAUW (LIVE) ///
In een wereld waar de dansvloer wordt geregeerd door DJ’s, is KAUW op zoek naar een verfrissend, elektronisch, dansbaar geluid dat live wordt uitgevoerd. Met invloeden uit het hele muzikale spectrum en beats die de klok rond gaan, brengt KAUW een eclectische live set met een booming mix van techno, electro en allerlei experimentele betweens. KAUW is een duo bestaande uit Boye Ingwersen (Keys, Synths, Bass en Ableton) en Dali Hermes (Acoustic Drums). Laat je meevoeren door de dromerige, donkere geluiden en reis mee door een landschap van dikke analoge, swingende beats.

/// PRACE (DJ) ///
Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreëerde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.

– – –

Pllek Live Stage is het concept van pllek voor avontuurlijke muziekliefhebbers. Elke editie twee opvallende live acts en een DJ-set, eigenwijze artiesten die een brug slaan tussen niet-westerse genres en (live) elektronica. Een exotische, onverwachte avond met live muziek op de dansvloer. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking. Kom borrelen, geniet van talent uit binnen- en buitenland en laat je verrassen! Honger? Eet vooraf een hapje mee in ons restaurant. Gasten die bij ons gedineerd hebben, krijgen 50% korting op de deurprijs – mits er tickets a/d deur beschikbaar zijn. (Reserveren kan hier)