Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

PLLEK LIGGEND CONCERT | MATTEO MYDERWYK

30 juni

Na zijn uitverkochte concert eind maart komt de jonge Amsterdamse pianist Matteo Myderwyk weer naar Pllek. Hij komt ons weer betoveren met muziek van zijn nieuwste album Ataraxia, een album dat onlangs uitkwam op Excelsior Recordings. Ataraxia betekent ‘a state of serene calmness’, precies wat je deze zondagavond te wachten staat. Liggend genieten, de ultieme ontspanning om de nieuwe week opgeladen in te gaan.

– – – 

Liggend concert met: Matteo Myderwyk
Datum: Zondag 30 juni 2019
Deuren open: 20.00 | Concert: 20.30

ONLINE TICKETS
Early bird: 12 | Reguliere ticket: 16 (incl. servicekosten) 
Tickets voor dit concert zijn te koop via deze link.

– – – 

/// Matteo Myderwyk
Matteo Myderwyk brengt pianostukken met de lengte, melodie en harmonie uit de popmuziek, het improvisatorische uit de jazz, het repetitieve van de dance met de techniek van een klassiek geschoolde pianist. In 2017 debuteerde hij met het album To Move via Excelsior Recordings. Matteo studeerde af aan het conservatorium en speelde o.a. jazz in bands, kerkorgel in verschillende kerken, een concert in de binnentuin van De School, solo op het festival Into The Great Wide Open en deze zomer staat hij op Lowlands.

/// LIGGEND CONCERT
Sluit je ogen en laat jouw verbeelding tekenen door de klanken van de muziek. Tijdens een liggend concert worden je gedachtes geprikkeld terwijl je op een zachte ondergrond ligt en je enkel focust op geluid. Een avond om te onthaasten en je over te geven aan de ultieme ontspanning: weggekropen onder een deken, omgeven door kaarsjes.