Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

MASTER-FINAL-NU_ECHT_FINAL.WAV

19 september

Zoals elke kunstvorm, is muziek nooit écht af, maar soms moet je er gewoon een .wav achter zetten. Masterstudenten Floortje van der Kooy en Jurren Mekking studeren op donderdag 19 september af aan het Conservatorium van Amsterdam. Nu echt final. Tijdens deze feestelijke avond in PLLEK presenteren hun bands, Alison’s Fall en Veline, beide een nieuwe singel.

Info

Zaal open: 20.00u
Tickets: Reguliere tickets 8,- en studenten ticket 5,-.
Te koop via deze link
Facebook-event: zie link

Alison’s Fall
Alison’s Fall is een alternatieve rockband gedragen door broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy. Ze verleiden je om te dansen op de mechanische drumbeats, brullende synth-achtige baslijnen en overweldigende fuzzy gitaarmelodieën. Deze lading aan geluid is uiteindelijk ter ondersteuning voor de eerlijke en ietwat stoute vocalen.

Veline
Beukende beats, zagende synths, vaak opzwepend en dansbaar. Daaroverheen relaxt gezongen, spannende Nederlandse teksten, die je aan het denken zetten. Dat is Veline. Het drietal jongleert met een batterij aan synths, gitaren en drumcomputers om te laten zien dat je ook elektronische muziek kan maken zonder een laptop te gebruiken.