Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

FILMS W/ A VIEW SUN SCREENINGS | VICTORIA

dinsdag 17 september

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

I N F O

English/German with English subtitles
Start film: 21.00uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

 

17 september | Victoria

BERLIJN | Victoria (2015, Sebastian Schipper, 2h18m)

Nog nooit 24 uur wakker geweest in dé feeststad van Duitsland? Ga mee met Victoria! In deze weergaloze one take (!), met één van de beste elektronische soundtracks óóit, ontmoet een Spaanse toeriste vier jongens buiten een Berlijnse club. In eerste instantie een willekeurige ontmoeting, maar al snel blijkt dat Sonne en zijn vrienden iets op hun kerfstok te hebben. Wat begint als een nachtelijk avontuur verandert in rap tempo in een nachtmerrie. Als de zon opkomt staat Victoria voor een onwerkelijke beslissing: wordt het alles of niets?