Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit event is voorbij.

FILMS W/ A VIEW SUN SCREENINGS | VOORPREMIERE: TIGERS ARE NOT AFRAID

dinsdag 20 augustus

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

I N F O

Spanish with English subtitles
Start film: 21.30uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

 

20 augustus | Tigers Are Not Afraid (VOORPREMIERE)

MEXICO CITY | Tigers Are Not Afraid | (2017, Issa Lopez, 1h23m)

Tigers Are Not Afraid won vorig jaar tientallen prijzen, en terecht: dit sprookje voor volwassenen van de Mexicaanse Issa Lopez is origineel, rauw én ontroerend. Als haar moeder wordt vermoord door een drugsbende belandt de kleine Estrella op straat, waar ze zich aansluit bij een groepje weesjongens die het heft in eigen handen hebben genomen. Lopez richt haar lens nu eens niet op hard geweld en machismo, maar op kinderlijke fantasie en de dappere kleintjes die achterblijven, in een stijl die moeiteloos het fantastische en het realistische samenbrengt. Watch out, Guillermo del Toro!