Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

FILMS W/ A VIEW SUN SCREENINGS | GIRLHOOD

dinsdag 23 juli

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

I N F O

French with English subtitles
Start film: 21.30uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

 

20 augustus | Girlhood

PARIJS | Girlhood (2015, Celine Sciamma, 1h53m)
De banlieu zijn niet de meest makkelijke plek om op te groeien, maar Girlhood laat op indrukwekkende wijze juist de veerkracht zien van een ‘kansarme’ tiener in een van de voorsteden van Parijs. Nadat Marieme van school is gestuurd, ontmoet ze de vrijgevochten Lady, Adiatou en Fily. Ze sluit zich bij hen aan, wordt omgedoopt tot Vic en doet al snel mee aan feestjes in hotelkamers, winkeldiefstal en vechtpartijen. Rooskleurig is Marieme’s coming-of-age zeker niet, maar als je dit viertal ziet dansen op Rihanna kan je niet anders dan ontploffen van blijdschap.