Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit event is voorbij.

FILMS W/ A VIEW SUN SCREENINGS | BLACK PANTHER [CANCELLED]

dinsdag 10 september

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

**FILM GAAT NIET DOOR**

Vanwege het weer gaat de film van vanavond helaas niet door. 

I N F O

English with Dutch subtitles
Start film: 21.00uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

 

10 september | BLACK PANTHER

WAKANDA | Black Panther (2018, Ryan Coogler, 2h14m)
Wakanda Forever! Als er één futuristische superstad voor altijd in ons geheugen gegrift is de afgelopen jaren dan is het de locatie van Ryan Cooglers Marvel-megahit Black Panther wel. Production designer Hannah Beachler won terecht een Oscar voor haar prachtige visie van het geïsoleerde, technologisch geavanceerde Afrikaanse koninkrijk Wakanda, waar T’Challa naar terugkeert om zijn plaats als koning in te nemen. Als er een oude vijand op de radar verschijnt, moet hij alles op alles zetten om Wakanda te redden. Duh! Zoiets moois mag nóóit kapot.