Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

FILMS W/ A VIEW SUN SCREENINGS | BAR BAHAR

dinsdag 6 augustus

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

I N F O

Arabic with English subtitles
Start film: 21.50uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

 

06 augustus | Bar Bahar

TEL AVIV | Bar Bahar (2016, Maysaloun Hamoud, 1h43m)

Een frisse, gedurfde debuutfilm over vrijheid, traditie en identiteit, van de Palestijnse regisseuse Maysaloun Hamoud. Drie jonge Palestijnse vrouwen delen een appartement in Tel Aviv. Juriste Laila is een kettingrokend feestbeest, DJ Salma durft haar ouders niet te vertellen dat ze lesbisch is en Nour is een devote moslima met een wat naïeve kijk op de wereld. Wat kunnen ze van elkaar leren, en hoe houden ze zich staande tegenover wantrouwende Israëli’s en een wereld waarin de mannen het meestal voor het zeggen hebben?