Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit event is voorbij.

FILMS W/ A VIEW SUN SCREENINGS | ALL THESE SLEEPLESS NIGHTS

dinsdag 4 juni

HELAAS | VANWEGE DE WEERSVERWACHTING GAAT DE FILM VAN DINSDAG 4 JUNI NIET DOOR

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema en Cineville. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

I N F O
Start film: 22.30uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

 

25 juni | All These Sleepless Nights

WARSCHAU | All These Sleepless Nights (2016, Michal Marczak, 1h40m)
In coming-of-age documentaire All These Sleepless Nights worden de grenzen van de werkelijkheid drastisch opgerekt. We volgen de Poolse studenten Krysztof en Michal, die proberen van ieder moment 100% te genieten voordat de volwassenheid ze lam legt: roken, pillen slikken, meisjes versieren, slap ouwehoeren. Het (nacht)leven is, voor nu, van hun. Regisseur Michal Marczak kiest een filmstijl die net zo springerig is als zijn hoofdpersonages: van verhalend naar realistisch en van house anthems naar voice-overs.