Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

FILMS W/ A VIEW SUN SCREENINGS | ABRE LOS OJOS

27 augustus

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

I N F O

Spanish with English subtitles
Start film: 21.10uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

 

27 augustus | Abre los ojos

MADRID | Abre los ojos (1997, Alejandro Amenábar, 1h57m)

Vergeet de mindere New Yorkse remake (Vanilla Sky) en dompel je onder in het surrealistische mysterie van Alejandro Amenábars originele Abre los ojos. Het toneel: Madrid, waar de knappe César (Eduardo Noriega) verliefd wordt op de perfecte Sofia (Penelope Cruz). Als hij door een auto-ongeluk gruwelijk wordt verminkt en zijn gezicht laat reconstrueren, verandert de film van een zinnenprikkelend grotestadsdrama naar een ver-David Lynch-te fantasiewereld waarin de grenzen tussen nachtmerrie en werkelijkheid langzamerhand wegvallen. Zien is geloven.