Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

CANCELLED: YAN presents: YIN & YAN

– This event is cancelled. We will come back with a new date – 

– – – 

“A one of kind live electronic and analogue music experience”

Yan en Xavier tillen jouw bewustzijn naar een hoger niveau met hun spel van piano, vibrafoon en analoge synths. Een concert waarbij uitersten opgezocht worden. Van zacht naar hard, van meditatief naar dansbaar, regelmatig en grillig, elektronisch en akoestisch. Een muzikale belevenis waarbij klassieke invloeden versmelten met elektronische muziek. De show is een presentatie van Yan’s splinternieuwe album dat 1 dag eerder uitkomt op Excelsior Recordings label.

Start: 20.30
Early Birds: 10 | Regular tickets: 16

– – –

YAN
YAN is een veelzijdig musicus die samen heeft gewerkt met vele bekende artiesten zoals Hadewych, Spinvis en Wende (waarvan hij tevens de producer is). Samen met pianist Xavier Boot presenteren zij een live elektronisch concert. Minimal music, geïnspireerd door Philip Glass. Het werk zal binnenkort ook verschijnen op de nieuwe plaat van YAN bij Excelsior Recordings.

XAVIER
Pianist Xavier Boot (1989) groeide op in een kunstenaarsfamilie. Hij groeide op met zijn moeders favoriete muziekstuk “Einstein on the Beach” van Philip Glass. Toen de opera in 2012 naar Amsterdam kwam, bezocht Xavier deze. Het bleek de meest inspirerende ervaring van zijn leven. In een later stadium ontmoette hij Glass persoonlijk en traden zij samen op bij het concert Philip Glass & Friends.