Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

Ruige Rakkers | Quantum Vissticks: Droomreis

In Quantum Vissticks meets Droomreis nemen Nina en Martine je met zang, dans en theater mee op een heerlijke droomreis. Onderweg komen er allerlei verrassingen uit de koffer en leer je alles over de kracht van je gedachten, de werking van je hersenen en je hart. Je leert de wereld zien als een veld van oneindige mogelijkheden en fantasie, waarin reageren op aantrekking en luisteren naar je gevoelens centraal staan. 

We hebben hoeden, petten en korsetten om je te verkleden en sluiten af met een heerlijke knutsel- en tekenpartij.

OF in de woorden van Nina en Martine: 

13.00 Nina Beem trapt hem af met een Nijntje goes neurowetenschappen & happy hormones rave! Je ome Henk als seratonine, je duimzuigende zusje als oxytocine, je gamende broer als dopamine en jij als endorphine. Nee, niks geen woeshie, woeshie. Wetenschappelijk bewezen gereedschap in klare mokum taal. 
 
13.20 Martine neemt je mee op droomreis, leert je hoe de wet van aantrekking werkt en je de zee van oneindige mogelijkheden kunt surfen! Met haar gitaar en koffer vol verrassingen (Psssst: ze is een echte stewardess).
 
Daarna kun je nog rondhangen in de knutselhoek en je dromen op vel vangen.
 
16.00 mot je pleitte (Mokums/Jiddisch voor terug naor je vlooiebunker gaen). Maar daar ben je dus ook eerder vrij in, in dat komen en gaan.
We hebben er zin in.
 
Het wordt leuk!!