Loading Events

« All Events

This event has passed.

Ruige Rakkers | Quantum Vissticks

Ruige Rakkers is dé zondagse activiteit op de NDSM voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar oud. Iedere week tussen 13:00 en 16:00 kun je vrij inlopen en deelnemen aan diverse programma’s. Deze week staat ‘Quantum Vissticks & de wet van aantrekking’ op het programma, gegeven door Nina Beem!

Jij en je ouders leren in een verrukkelijke Quantum Vissticks-sessie hoe je naast een moodboard knutselen, je energie en punt van aantrekking kunt aanpassen om de wet van synchroniciteit aan te switchen. Jullie spelen mee als één van de gelukshormoontjes.

Verder beoefenen we quantum-theatersport en reizen we in een teletijdmachine naar de tijd van het het oerbrein (waar je moeder inzit als ze je om 3 voor half 9 op de bakfiets naar school scheurt), laat ik je in Versailles zien hoe ik Marie Antoinette klussen manifesteerde en rijden we in een denkbeeldige witte Tesla of op ‘roze my little pony’ rolschaatsen….

Want je moet dingen niet willen.
Je moet ze zijn! En dan zonder teveel moet….Dat ga ik je laten voelen!

Ik geef jullie natuurlijk ook dopamine shots door grappige licht shockerende dingen te zeggen zoals: gespierde billen, hoe gaan we dit quantum varkentje wassen (als je broertje vervelend is) en ik laat je een quantum poepie ruiken.

We eindigen met een lekkere knutsel en teken sessie op vrolijke muziek.
PLLEK is in en uitloop dus het kan zijn dat je er middenin valt. Geeft niet: ik geef je dan een razendsnelle update.
 
Om 16.00 mot je pleitte (Mokums/Jiddisch voor terug naor je vlooiebunker gaen). Maar daar ben je dus ook eerder vrij in, in dat komen en gaan. Het wordt leuk!!