Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

Global Traditions | Kakao Express Experience

In KAKAO EXPRESS stap je aan boord van een theatrale beleving, waarbij het drinken van het hartverwarmende plant medicijn Cacao onze levensenergie aanvuurt en waarbij live muziek, performance en poëzie je uitnodigen in beweging te komen en mee te varen over de bonte zee van ons temperament.

De bemanning bestaat uit een collectief van performers, muzikanten, dansers, levenskunstenaars en bovenal vrienden met een groot ding gemeen: Liefde voor het eeuwenoude plant medicijn Cacao.

Aanvang: 19.30
Early Bird: 20 (incl. elixer)
Reguliere ticket: 25 (incl. elixer)
(Kaartverkoop t/m 29 januari om 16.00 uur. Geen deurverkoop mogelijk i.v.m. voorbereiden cacao elixer)

– – –

OVER CACAO
‘Voedsel van de Goden’, dat is wat de boom Theobroma Cacao letterlijk betekent in het Latijn. Duizenden jaren lang gebruikten stammen en inheemse culturen Cacao als heilige plant bij rituelen en ceremonies. Vandaag de dag wordt Cacao nog steeds ingezet als hart-opener om met elkaar te verbinden, maar ook als energiebooster en als stimulator in creatieve processen. Cacao in pure, nagenoeg rauwe vorm heeft veel voordelen voor de gezondheid en kan een opwekkende en liefdevolle uitwerking hebben op de geest. Het is rijk aan antioxidanten, vitamines, mineralen en bevat o.a. het magische stofje ‘Anandamide’, beter bekend als ons geluksstofje.

Aan boord van Kakao Express serveren we een mooie, krachtige Cacao uit Midden-Amerika, met liefde verscheept door Pure Kakaw. Samen met zorgvuldig geselecteerde specerijen zal het brouwsel je hart warmer doen kloppen.