Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

GRACHTENFESTIVAL | PETER SOMUAH GROUP

Tafelen is het nieuwe uitgaan!
In de serie ‘Jazz @ Night’ organiseren we tafelconcerten door Amsterdam heen. In plaats van losse tickets koop je met z’n tweeën een tafeltje waar je samen aan kunt zitten. Mocht je met een groepje van vier willen komen kan je gewoon twee tafels voor twee personen reserveren. Kies je voor het vroege concert kan je van 17.00-20.00 blijven zitten, wil je het laat maken dan kan dat van 20.00-23.00. Wees op tijd, want voor en na de live sets zijn er DJ’s ons van de beste platen komen voorzien. Kom gezellig met je huisgenoten, vrienden of date een avondje jazz luisteren onder het genot van een hapje of drankje!

Veel energie en groove! Ontdek de sound van de Peter Somuah Group, met invloeden uit de jazz, funk en West-Afrikaanse muziek. De getalenteerde jazztrompettist Peter Somuah is pas 25 jaar, maar stond al op het podium met vele internationale artiesten en toerde de hele wereld over. Door eindeloos naar zijn muzikale helden Clifford Brown, Freddie Hubbard, Roy Hargrove en zijn muzikale mentor Miles Davis te luisteren, ontwikkelde Somuah een eigen sound. Hij betovert publiek met zijn warme en melancholische geluid en laat mensen dansen met zijn ritmische spel. Recent won hij met zijn Peter Somuah Group de 25e editie van de Erasmus Jazz Prijs, de prestigieuze prijs voor aanstormend jazztalent. 

Tijdens dit concert zal hij nummers ten gehore van zijn debuutalbum Outer Space, wat binnenkort uitkomt. Verwacht een wervelwind aan pakkende melodieën, mooie klanken en opzwepende ritmes.

Saturday 21 Aug:

First set 18:00, get your tickets here.

Second set 21:00, get your tickets here.