Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

Dogtoberfest

Tijdens Dogtoberfest – van 01 t/m 15 oktober – doneert biermerk Lagunitas 10 cent per verkocht glas in heel Nederland, aan Dierenasiel Amsterdam (DOA)! Hiermee kan DOA de pechvogels onder de honden net wat meer liefde, voer en verzorging geven. Op 22 oktober wordt het totaalbedrag tijdens een feestelijk event bij Pllek overhandigd aan DOA. En misschien nog leuker is dat jij kan hierbij aanwezig kan zijn!

De hele avond zal in het teken staan van jou en je hond, want die mag ook mee! Er wordt er een 3-gangendiner (incl. 5 bier) geserveerd – ja, ook voor je viervoeter, er is muziek, entertainment en nog meer leuks. Dit alles voor slechts €35! En uiteraard mag je zelf ook nog een donatie doen aan DOA, dat kan via onderstaande QR-code/Tikkie. 

Om het een exclusief feest te houden zijn er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het bestellen van je toegangskaartje! Kom je met je hond? Geef dan ook aan welke grootte hij/zij heeft. Natuurlijk ben je zonder hond ook welkom! Let er wel op dat je het juiste ticket selecteert, zodat we rekening met iedereen kunnen houden bij het indekken. 

Wil/kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel een donatie doen aan DOA? Dan kun je onderstaande QR code gebruiken. 
Namens alle honden alvast heel veel dank!

Tijd: 17:00, inloop | 18:15, start diner |  20:30, overhandiging cheque aan DOA.
Datum: vrijdag 22 oktober

Bestel hier je kaartje voor Dogtoberfest!

 

Tikkie-DOA

Note: Lagunitas vraagt hondeneigenaren zelf in te schatten of je hond goed kan omgaan met andere honden, onverwachte gebeurtenissen en harde geluiden. 
p.s.: tijdens het event dienen alle honden aangelijnd te blijven.