Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

Ademworkshop

ademhaling

Ademworkshop 

Aanvang: 10:00 
Duur: 2 uur
Entree: €17,50,- 
Aanmelden: chriswenker@gmail.com.

De deelnemers dienen zelf een matje, dekentje en kussentje mee te nemen.

——–

Breathwork is een omvattende term voor diverse ademhalingsoefeningen waarbij door bewuste controle van de ademhaling de mentale, emotionele of fysieke toestand wordt beïnvloed. Je komt in een alternatieve staat van bewustzijn, een natuurlijke ‘high’. Breathwork is een natuurlijk medicijn met een therapeutisch effect die ons helpt herinneren en laat ervaren wie en wat we in diepte zijn. Door Breathwork kom je dichter bij jezelf, sterker in contact met je levensenergie!

We gaan met elkaar een nieuwe tijd in. Niet alleen post-COVID, maar überhaupt verandert er enorm veel in de wereld. Veel jongeren hebben een energie in zich die duidelijk anders is dan die van de vorige generatie. Dit gaat voor een beweging zorgen in de maatschappij waardoor deze een nieuwe vorm aan zal gaan nemen. Een wereld waar de zachtere energie veel meer ruimte gaat innemen, waar plezier en liefde veel meer aanspreekt dan geld en macht. Een generatie van eenheid, een wereld zonder grenzen en grenzeloze mogelijkheden. Wat dit precies voor jou betekent, kan je ervaren tijdens deze ademworkshop.

Chris Wenker heeft ruime ervaring met het verzorgen van deze Breathworksessies. Met een achtergrond als inspanningsfysioloog en fysiek coach in de topsport weet hij unieke Breathwork sessies te verzorgen.

Wil jij eens meemaken hoe je tijdens een Breathwork sessie van Chris opgetild kan worden en een prachtige innerlijke reis kunt maken? Meld je dan snel aan! 

ademhaling