PLLEK 10 JAAR | SPIEKTAKEL

Deuren open: 20:00
Aanvang:
20:30
Einde:
22:15 

Pllek en Meervaart slaan de handen ineen ter ere van het 10-jarig bestaan van Pllek! 

Gezamenlijk presenteren we avontuurlijke pop-up programma’s en trappen af op 25 en 28 april. Iedere avond is uniek en bestaat uit een mash-up van verschillende disciplines, genres en een mooie mix van beginnende en gevestigde makers en voorproefjes van toekomstige shows. Theateravonden op hoog niveau, in een laagdrempelige setting.

Denk in ieder geval: verrassend, avontuurlijk, net even anders én met een rauw randje, zoals je al 10 jaar van Pllek gewend bent. Een echt Spiektakel.

25 april | Cabaret & Taal
Op maandag 25 april staan woorden centraal. De artiesten – Glodi Lugungu, Luan Buleshkaj en Collin Edson – zijn echte woordkunstenaars die in de vorm van spoken word, cabaret, rap of zang ons podium betreden. Het drietal wisselt elkaar gedurende de avond af en geven ons een kijkje in hun meest recente werk.

The Soul Travelers zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond.

Combiticket | diner
De voorstelling is ook te combineren met een 3-gangen diner! Kies hiervoor in de webshop, naast het reguliere ticket voor het ticket “Diner bijboeken“. Dit geeft je €2 korting t.o.v. de reguliere prijs van het diner. Het diner bestaat uit drie gangen naar keuze van alle gerechten op onze huidige menukaart (voor een aantal gerechten geldt een supplement), inclusief dessert. Na afloop van het diner hoef je alleen nog eventuele drankjes en/of supplementen af te rekenen. Een onbezorgd avondje uit dus!

De inloop voor het diner is tussen 17:30 en 18:00 uur, zodat we de gangen op tijd kunnen serveren voor aanvang van de voorstelling.

Wanneer je het een diner ticket koopt, zorgen wij voor een reservering in het restaurant. Dit hoef je dus niet zelf te doen. 
Nog meer Spiektakel:
28 april | Dans & muziek: Met o.a. RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z

Het jubileum van Pllek wordt groots gevierd tijdens een feestweek die plaatsvindt van 25 april tot en met 1 mei. Voor meer informatie zie hier.

Info & Tickets

  • ma 25 apr
  • 20:30 - 22:15

Delen