Pllek

Creatieve hangout op de NDSM werf


// VERGADEREN
 //
De zaal naast het restaurant is voorzien van een grote glazen pui waardoor het daglicht ruimschoots naar binnen valt. Aan de zaal grenst een buitenruimte met een zonovergoten terras, een fijn aangelegd strandje en het adembenemende uitzicht op de skyline van Amsterdam. Pllek wordt niet voor niets 'een eiland in de stad' genoemd. Hier kun je ontsnappen aan de hectiek en jouw dagelijkse beslommeringen vergeten... 

Het weidse uitzicht, de buitenlucht en de creatieve omgeving maken Pllek de ideale locatie om geinspireerd te raken en tot nieuwe inzichten te komen. Je zal niet de eerste zijn wiens dag eindigt met de voetjes in het zand. Geniet van de (gast)vrijheid op maar 15 minuten varen vanaf Amsterdam Centraal en 10 minuten vanaf de ring A10 Amsterdam. Rondom Pllek is voldoende parkeergelegenheid. 

 

// VERGADERARRANGEMENTEN //

 

DAGDEEL: maandag t/m vrijdag | 09:00 – 13:00 uur of 13:00 – 17:00 uur
Meubilair Pllek (opstelling variabel). Vergaderfaciliteiten: professionele beamer en scherm (16:9) + geluid, flipover en Wifi. Onbeperkt koffie, thee water buffet gedurende dagdeel en een schaal vers handfruit tijdens de inloop.

GEHELE DAG: maandag t/m vrijdag | 09:00 – 18:00 uur
Meubilair Pllek (opstelling variabel). Vergaderfaciliteiten: professionele beamer en scherm (16:9) + geluid, flipover en Wifi. Onbeperkt koffie, thee water buffet gedurende dag en een schaal vers handfruit tijdens de inloop. Huisgemaakte brownie of gevulde koek tijdens de break. Uitgebreide lunch en aansluitend 1 uur borrel arrangement. 

// CAPACITEIT //

Onze vergaderruimte biedt plaats aan max 200 personen afhankelijk van de opstelling, maar ook voor kleine gezelschappen biedt de ruimte mogelijkheden om een intieme sfeer te creëren door middel van creatief gebruik van meubilair en de opstelling in de ruimte.

SIT-DOWN: max 170 pax
SCHOOL: max 58 pax
CABARET: max 110 pax
U-VORM: max 40 pax
CARRE: max 40 pax
THEATER: 200 pax
_ _ _ _ _

// FACILITEITEN & CATERING //
Gedurende de bijeenkomst kun je gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten en maak je natuurlijk kennis met onze duurzame en biologische keuken, gerund door onze Chefkok Dimitry Mulder. Lees HIER meer over de herkomst van onze gerechten en onze bijzondere producten. 
_ _ _ _ _ 

// REVIEWS // www.meetingreview.com

"Pllek is een ideale locatie om een bedrijfs off-site of presentatie voor klanten te organiseren. Het is goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en de zaal heeft een mooi uitzicht"

"Het evenement was een groot succes, we zouden geen twijfel hebben om in de toekomst nogmaals een evenement bij Pllek te organiseren. Wij zijn fan! ;-)"

"Bij Pllek is heel veel mogelijk en wordt er aan alle kanten meegedacht om je evenement tot in de puntjes te verzorgen"

"Wij hadden zelf de wens om een drietal muzikanten op gedemp geluidsniveau te laten spelen en in overleg was dit mogelijk"