Pllek

Creatieve hangout op de NDSM werf


// BEDRIJFSEVENTS & PRIVE FEESTEN //  

Een magisch feest op een stoere, rauwe locatie. Pllek heeft de ideale ruimte voor een geslaagd event. Gelegen op de industriele NDSM-werf, aan het schitterende IJ met uitzicht op de skyline van Amsterdam. Naast het restaurant hebben wij een prive ruimte beschikbaar vor verhuur, inclusief aangrenzend strandje en een zonovergoten (prive) terras waar je in de zomer tot laat in de avond kan BBQuen en met je blote voeten in het zand kan genieten. 

's Winters zoeken we daarentegen de knusheid op en kun je genieten van een intiem diner met kaarsverlichting, sfeervolle lampjes en eventueel aansluitend een spetterend feest die nog lang in het geheugen gegrift zal staan... Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen en ervaar het gevoel van vrijheid. Pllek wordt niet voor niets 'een eiland middenin de stad' genoemd.

// CAPACITEIT // 
De zaal biedt ruimte tot maximaal 170 zitplaatsen voor een sit-down diner en 350 staanplaatsen voor een feest. Ook voor een intiem feestje of diner is de ruimte geschikt, wij kunnen namelijk d.m.v. het gebruik van ons meubilair een knusse en intieme sfeer creeeren.   
_ _ _ _ _ 

// F&B // 
De zaal is uitgerust met een eigen bar die van alle gemakken is voorzien. Zo kan de bar met mooi weer naar buiten toe geopend worden. Ons horeca personeel staat voor je klaar en verzorgd de hapjes en drankjes tijdens jullie event.
Chefkok Dimitry Mulder verzorgt samen met zijn team de hapjes tijdens jullie feest of serveren een heerlijk diner. Lees HIER meer over de herkomst van onze gerechten en onze bijzondere producten. Alle gerechten die wij serveren in de zaal bestaan uit een selectie o.b.v. ons seizoensmenu. Bekijk HIER onze menukaarten.  

// REVIEWS // www.meetingreview.com 


"Pllek is een ideale locatie om een bedrijfs off-site of presentatie voor klanten te organiseren. Het is goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en de zaal heeft een mooi uitzicht"

"Het evenement was een groot succes, we zouden geen twijfel hebben om in de toekomst nogmaals een evenement bij Pllek te organiseren. Wij zijn fan! ;-)"

"Bij PLLEK is heel veel mogelijk en wordt er aan alle kanten meegedacht om je evenement tot in de puntjes te verzorgen"

"Wij hadden zelf de wens om een drietal muzikanten op gedemp geluidsniveau te laten spelen en in overleg was dit mogelijk"