Pllek

Yoga & Massage voor balanced business

Op zoek naar de invulling voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Amsterdam? Pllek verhuurt niet alleen haar zaal, maar ook haar smaak, ervaring en inspiratie als het gaat om bewuster leven en werken.

Balanced Business is een totaalconcept voor bedrijven waarin een gezonde balans tussen body, mind & spirit centraal staat. Wij brengen tijdens een persoonlijk gesprek de doelstellingen voor jullie bedrijf in kaart. Hieruit vormen we een custom-made voorstel waarin de creatieve vertaalslag is gemaakt van deze doelstellingen naar een uitdagende en prikkelende dag en/of avond. Pllek werkt samen met gedreven pioniers en ondernemers die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven én op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording. Dat garandeert kwaliteit, toegankelijkheid en een gezond portie fun! 

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen via events@pllek.nl
Benieuwd hoe zo'n event er uit kan zien? Lees de korte beschrijvingen hier beneden en bekijk de FOTO'S van deze Balanced Business events

- - - 

Referenties:  

KPMG  
Wij verzorgden een inspirerende dag voor 30 consultants van KPMG. Op het programma stonden een dynamische NIA work-out door Pauline van der Lee, een interactieve lunch onder leiding van voedings consulente Miss Detox; een seminar van over energy gainers & drainers en het gevaar van een burn-out door Melissa Raczak, een ontspannende Yoga sessie door Noëlle Sterk en aansluitend uitgebreid dineren en borrelen. De resultaten zijn door KPMG in kaart gebracht en scoorden bijzonder hoog op kwaliteit, vermakelijkheid en toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.

ABN Amro – Strategic Risk Management 
Na een dynamische work-out door NIA-docente Pauline van der Lee hielp theatermaker Andreas Vonder 20 medewerkers van de afdeling Strategic Risk Management van ABN Amro een antwoord te vinden op de vraag: hoe gebruik ik mijn eigen ervaringen als bron voor het vertellen van mijn verhaal / presentatie en wat maakt een verhaal een verhaal met impact? Er werd op een hoog energie niveau gewerkt en medewerkers stonden na afloop versteld van de opbrengst in zo'n korte tijd. Tussendoor waren er gezonde versnaperingen en een yoga en mindfulness workshop door Noëlle Sterk. Er werd afgesloten met een gezellig family-style diner in het restaurant. De opdrachtgever was zeer tevreden met het verloop van de dag. 

Woningcooperatie de Key – personeelsuitje 
Voor een grote groep hebben wij de evenementen locatie Undercurrent omgetoverd in een sfeervolle lounge met Terapy zitzakken. Op het programma stond yoga door Noëlle Sterk, mindfulness door Ed Caffin en een lezing over stress & burn-out door Keystones voor Vitality. Buiten konden de deelnemers kennis maken met boogschieten. Het dynamische duo ‘de Smaackmakers’ presenteerden een interactieve lezing over duurzame voeding. Er werd afgesloten met live muziek en een gezellige BBQ. De uitdaging om alle lagen van de onderneming (van onderhoudsmonteur tot directie) te prikkelen en inspireren was zeer geslaagd. 

OmnimarkAlles anders 
In het thema “alles moet anders” werden de medewerkers van beletteringsbedrijf Omnimark voorzien van facepaint, onderverdeeld in groepen en voor een creatief dilemma gesteld welke zij door middel van improvisatie theater moesten oplossen. Creatief en muzikaal omlijst door drie artiesten en gepresenteerd door eigentijdse dichter Poetry Pusher. Een enerverende en zeer geslaagde dag. 

StratmoreOut of the box 
Deze Brabantse ondernemersgroep werd na een wandeling met daklozen in de stad, ontvangen bij Pllek met drankjes en fingerfoods. Een yoga workshop en zes vrouwelijke masseurs brachten de broodnodige ontspanning, gevolgd door een diner aan lange tafels in het restaurant.