Pllek

Een unieke locatie voor jouw unieke event!
======================================================================

De zaal naast het restaurant bestaat net als het restaurant uit zeecontainers en interieur van gerecycled materiaal, waardoor de ruimte een rauwe uitstraling heeft. Bij Pllek kun je ontsnappen aan de hectiek van de dag, genieten van de buitenlucht en het gevoel van vrijheid ervaren. De ideale plek om ge├»nspireerd te raken, geprikkeld te worden, kennis te maken met nieuwe culturen en tot nieuwe inzichten te komen. 

ZAKELIJKE BIJEENKOMST?

De ruime zaal gelegen naast het restaurant leent zich dan ook uitstekend voor vergaderingen, bijeenkomsten, bedrijfstrainingen, brainstormsessies, meetings, presentaties en workshops. Klik HIER voor onze vergaderarrangementen. 

 
_ _ _ _ _ 

BEDRIJFS- OF PRIVE FEEST?

Ben je op zoek naar een locatie voor een magisch feest in een rauwe industriele setting? Dan ben je bij Pllek op het juiste adres. Check HIER voor meer informatie. 
_ _ _ _ _ 

FACILITEITEN

- Zaal capaciteit ca 170 zitplaatsen en 350 staanplaatsen
- Buitenruimte aan het water met uitzicht op Amsterdam
- Professionele technische faciliteiten voor zowel een vergadering als (bedrijfs)feest
- Compleet meubilair, binnen- en buitenbar, knusse zithoek, kluisjes en garderobe 
- Catering verzorgd door de biologische en duurzame keuken van Pllek

Voor contact en routebeschrijving, klik HIER
NAAST HET RESTAURANT...

De zaal naast ons restaurant is ingericht met splinternieuw professioneel licht- en geluidsapparatuur om een veelvoud aan live acts te kunnen ondersteunen. Het absorberende geperforeerde plafond met ronde golfplaten zorgt daarnaast voor een bijzonder goede akoestiek. De zaal meet 17,5 x 11m met een basis podium van 4 x 7m. Het podium is indien nodig gemakkelijk uit te breiden.

Bekijk HIER foto's van de zaal!