Pllek

Creatieve hangout op de NDSM werf

PLLEK ZOEKT full time office assistent (per direct of asap)
Full-time startersfunctie


Hey, jij daar, met je fijne telefoonstem en je engelengeduld. Daar zou je iets mee moeten doen!
De kantoor-familie van Pllek is toevallig op zoek naar versterking… 


Jij houdt van mensen en je bent graag het visitekaartje van Pllek’s kantoor. Je ondersteunt de verschillende afdelingen op kantoor waar nodig, denk hierbij aan de afdelingen events, verhuur, administratie, personeelszaken en PR. Je verwerkt reserveringen en verhuur aanvragen nauwkeurig en beantwoordt alle gekke vragen, zowel telefonisch als per mail. Je draagt zorg voor bestellingen t.b.v. kantoor, je ziet werk liggen en houdt van aanpakken. Je bent niet verlegen en vindt het leuk om zakelijke klanten te ontvangen. Zo nu en dan op een evenement werken vind je gezellig, ook als dit een keer in het weekend of in de avond is. Kortom, wij zoeken een stralende spin in het web! 


Jij...

- Hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau
- Hebt uitstekende communicatieve & contactuele vaardigheden 
- Beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling
- Hebt een dienstverlenende, gastvrije instelling
- Hebt affiniteit met horeca 
- Bent van nature opgewekt en enthousiast 
- Hebt een actieve houding, oftewel: de bekende hands-on-mentaliteit
- Hebt oog voor detail en ziet werk liggen
- Bij voorkeur enige werkervaring
- Geen 9-5 mentaliteit
- Bent een Teamplayer

Wij, de kantoor familie...
- Ontvangen de hele dag telefoontjes en e-mails van enthousiaste gasten die bij ons willen eten, borrelen, babyshoweren, verjaardagen vieren, feesten, trouwen, de boel willen versieren, vrijgezellenfeesten willen organiseren en alle mogelijke informatie over Pllek willen vergaren
- Zijn heel gezellig, leuk en lief, maar bijzonder druk met ons eigen takenpakket
- Zoeken daarom een zusje of broertje die ons werk uit handen neemt

Pllek, Amsterdam Noord (NDSM)
Pllek ligt op de historische NDSM-werf, pal aan het IJ. Het stadsstrand, het grote terras en het mooiste uitzicht van Amsterdam maken Pllek uitermate geschikt om even te ontsnappen aan de drukte en te genie-ten van een eilandgevoel midden in de stad. Pllek wil mensen inspireren, prikkelen en kennis laten maken met andere culturen en nieuwe inzichten. Gedurende het hele jaar programmeren wij daarom live muziek uit alle windstreken, internationale films, yoga lessen, kunstexposities, mini-festivals en nog veel meer. 
Bij Pllek werken 80 tot 140 mensen, afhankelijk van het seizoen. Op kantoor werken 5 tot soms wel 11 personen op een drukke dag. Het kantoor bevindt zich boven de keuken van het restaurant, verdeeld over twee containers en met uitzicht over enerzijds het IJ en anderzijds de NDSM-werf. 

Heb jij zin om deel uit te maken van ons team? Spreekt de functie jou aan? Stuur dan t/m donderdag 25 oktober een mail met jouw motivatie, een foto en jouw CV naar werken@pllek.nl