Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
07 November 2016
VRIJ DIEP | MINDFULNESS EN SEKSUALITEIT 2.0

VRIJ DIEP | MINDFULNESS EN SEKSUALITEIT 2.0

Een reeks van vier waarin ons seksueel bewust-zijn centraal staat. Elke avond spitst op eigen wijze toe op een intiemer en bewuster seksleven waarbij de verbinding met jezelf en je seksuele partner een belangrijke rol speelt. Verrijkende en interactieve speelse avond voor iedereen die graag vrij diep gaat... De avonden zijn geschikt voor zowel singels als stellen, het gaat immers om het zelfbewustzijn. Je hoeft dus niet met iemand samen te komen!

Tijd: 19.00 - 22.00 (incl. 30 min pauze)
Online ticket: € 14,50 

---

Seks is een van de meest intieme dingen die we met elkaar kunnen doen en waarvan we intens kunnen genieten. Maar seks kan ook lastig zijn en voor ongemakken zorgen. Misschien ken je het gevoel wel dat er meer uit je seksleven te halen is of dat je tijdens het vrijen bezig bent met wat de ander van jou wil? 

2e WORKSHOP
Met de workshop mindfulness & seksualiteit reiken we een manier aan om met een andere mindset het bed in te stappen. In twee avonden, die zowel opbouwend als afzonderlijk te volgen zijn, zullen we aandacht besteden aan hoe je door meer lichaamsbewustzijn je seksleven kunt verdiepen. In deze tweede workshop nodigen we je uit te onderzoeken met welke mindset je in bed stapt en wat mindfulness daaraan kan toevoegen of in kan veranderen. Ook deze avond zijn er meditaties en besteden we aandacht aan de seksuele respons. 
De avond zal een combinatie zijn tussen theorie en praktijk waarbij de oefeningen je zullen helpen om je uit de routine te halen en daardoor je beleving van de seks rijker wordt. Seks is vooral ook heel lichamelijk, daarom besteden we ruim aandacht aan wat er in en met je gebeurt. Het oefenen gaat ‘vrij diep’, maar natuurlijk altijd met de kleren aan.

Deze workshops worden gegeven door Viktoria (mindfulnesstrainer) en Ceryl (seksuoloog) 

--- 

AGENDA

28 nov: VRIJ DIEP! Seksualiteit en Aantrekking door Ralph Nelissen en Chantalle Kamycki