Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
28 November 2016
VRIJ DIEP | SEKSUALITEIT EN AANTREKKING

VRIJ DIEP | SEKSUALITEIT EN AANTREKKING

Een reeks van vier waarin ons seksueel bewust-zijn centraal staat. Elke avond spitst op eigen wijze toe op een intiemer en bewuster seksleven waarbij de verbinding met jezelf en je seksuele partner een belangrijke rol speelt. Verrijkende en interactieve speelse avond voor iedereen die graag vrij diep gaat... De avonden zijn geschikt voor zowel singels als stellen, het gaat immers om het zelfbewustzijn. Je hoeft dus niet met iemand samen te komen!

Tijd: 19.00 - 22.00 (incl. 30 min pauze)
Online ticket: € 14,50

---

Hoe werkt dat nu met aantrekking? Kan jij met je seksuele energie spelen, of wil je deze meteen delen met de ander? Op welke manier trekken de polen aan, hoe werkt dat? Hoe kan je genieten van seksualiteit bij het ander geslacht? 

In deze workshop gaan we spelenderwijs kennis maken met onze seksualiteit en hoe het mannelijke en het vrouwelijke in ons aan het werk is. Wat kan het voor ons betekenen als we doorzien dat het bij de ander niet te halen is en dat we de seksuele aantrekking vaak zien als iets wat buiten ons ligt. Wat is intimiteit en hoe kunnen mannen en vrouwen dat beleven en opbouwen.
We maken tijdens de workshop gebruik van verschillende werkvormen/oefeningen, die ervarings gericht zijn, ook zal er een theoretisch gedeelte zijn en is er ruimte voor vraag en antwoord. Interactief spelen met onze seksuele energie.

De workshop Seksualiteit en Aantrekking wordt gegeven door Ralph Nelissen.