Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
01 Februari 2018
PLLEK LIVE STAGE | A NIGHT OF DISCOVERY

PLLEK LIVE STAGE | A NIGHT OF DISCOVERY

PLLEK LIVE STAGE PRESENT:
Diron Animal (Portugal)

Born and raised in Angola, Diron Animal heeft op jonge leeftijd leren roeien met de riemen die je hebt. Verbeelding is immers een essentieel middel als je van oude autobanden sandalen moet maken en je speelgoed bestaat uit creaties van oude blikjes. En hoewel Diron tien jaar geleden verhuisde naar Portugal, zal hij de levenslessen uit zijn geboorteland voor altijd bij zich dragen en vertalen in zijn muziek.

Zijn muzikale carrière heeft een weg afgelegd vanuit traditioneel Angolese muziek, via hiphop naar de cross-over tussen dance, afrobeat, afro-house en funk die zijn huidige stijl kenmerkt. Diron’s album ALONE markeert deze stijl met maar 1 doel voor ogen: alle luisteraars in extase te brengen zodat er niets anders mogelijk is dan dansen.

Deuren open: 20.00
Aanvang show: 21.00

Online ticket: 7,50
Deurprijs: 10,00
Student & CJP: 5,00

- - -


Pllek Live Stage is het maandelijkse concept van pllek voor avontuurlijke muziekliefhebbers. Iedere eerste donderdag twee opvallende live acts en een DJ-set. Eigenwijze artiesten die een brug slaan tussen niet-westerse genres en (live) elektronica. Een exotische, onverwachte avond met live muziek op de dansvloer. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking.

Kom borrelen met je vrienden, geniet van gevestigde namen en opkomend talent uit binnen- en buitenland, sta open en laat je verrassen! Honger? Eet vooraf een hapje mee in ons restaurant. Gasten die bij ons gedineerd hebben krijgen 50% korting op de deurprijs. (Reserveren kan online via www.pllek.nl)