Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
02 November 2017
Pllek Live Stage | A Night of Discovery

Pllek Live Stage | A Night of Discovery

PLLEK LIVE STAGE presents:
A Night of Discovery

w/ MINA (live)
w/ Subp Yao x dOOp (live)
w/ Afrobot (dj)

Deuren open: 20:00 uur
Online: 12,50 | Studenten: 7,50
Deur verkoop: 15,00 | Studenten: 10,00

- - -

Pllek Live Stage is het maandelijkse concept van Pllek voor de nieuwsgierige muziekliefhebber. Iedere eerste donderdag twee opvallende live bands en een DJ-set. Een energieke, onverwachte en exotische reis door niet-westerse genres en (live) elektronica. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking.

---

/// MINA /// www.minaoficial.com
In haar muziek vertegenwoordigt MINA genres waaronder alternatieve pop,- hiphop-, tribal,- en elektronische beats. Samen met de gerenommeerde muziekproducer Ivis Flies en i.s.m. Mateo Kingman, heeft MINA een fris concept ontwikkelt dat overladen wordt door energie. MINA geeft een flinke draai aan alle vrouwelijke producties die tot nu toe te horen zijn in haar land van afkomst en brengt een brutale sound waarin alle eerdergenoemde genres krachtig samenkomen.

/// SUBP YAO x dOOp /// www.soundcloud.com
Als kind was Subp Yao altijd al op zoek naar nieuwe muziek. Hij spendeerde uren aan het combineren van zijn favoriete tracks met zijn oldskool casetterecorder. Zijn vermogen om een grote verscheidenheid aan genres te combineren, heeft de nodige vruchten afgeworpen binnen de scene. Zijn stijl is een mix van trap, bass, hiphop en UK en brengt een diepe, intense sound die elke ruimte op zijn grondvesten doet trillen. Letterlijk en figuurlijk. 

Binnen het Dogggtown Collective is Subp Yao overigens ook actief als duo met dOOp. Tijdens Pllek Live Stage op 7 november zal het duo ons podium betreden. 


/// AFROBOT /// soundcloud.com/afrobot
In zijn eindeloze zoektocht naar dansbare platen, ontwikkelde Afrobot zich – via een omweg door wave, house, techno en disco - tot een gedegen kenner van exotische muziek. Zijn muziek kan echter niet per definitie World Music genoemd worden, want hij mixt de tropen altijd met Europese en Amerikaanse invloeden.
“Hoe verwarrender, hoe beter. Een krautrock nummer met traditionele etnische instrumenten, dat klinkt als een Afrikaanse plaat; een Nigeriaanse boogie – of Turkse disco track welke vergelijkbaar is met een Amerikaanse productie. In muziek hebben mensen altijd het verlangen gehad te reizen…” ~ Afrobot.


---

WWW.PLLEKLIVESTAGE.NL
WWW.FACEBOOK.COM/PLLEKLIVESTAGE
WWW.INSTAGRAM.COM/PLLEK_LIVE_STAGE