Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
12 Juli 2018
PLLEK LIVE STAGE | YARAH BRAVO x COYOCO

PLLEK LIVE STAGE | YARAH BRAVO x COYOCO

PLLEK LIVE STAGE PRESENT:

Yarah Bravo

Soulful Hiphop meets Jazz and electronics

Deuren open: 20.00
Aanvang show: 21.00

Online ticket: 7,50
Deurprijs: 10,00 
Student & CJP: 5,00

- - -

Pllek Live Stage is het concept van pllek voor avontuurlijke muziekliefhebbers met twee opvallende live acts en een DJ-set. Eigenwijze artiesten die een brug slaan tussen niet-westerse genres en (live) elektronica. Een exotische, onverwachte avond met live muziek op de dansvloer. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking.

Kom borrelen met je vrienden, geniet van gevestigde namen en opkomend talent uit binnen- en buitenland, sta open en laat je verrassen! Honger? Eet vooraf een hapje mee in ons restaurant. Gasten die bij ons gedineerd hebben krijgen 50% korting op de deurprijs. (Reserveren kan online via www.pllek.nl)

- - -

/// YARAH BRAVO ///
De Latijns Amerikaanse Yarah Bravo verhuisde van Londen naar New York om zichzelf onder te dompelen in muziek. Onlangs getekend bij het Londense label Ninja Tune en met twee wereldtours in haar zak, bevindt Yarah zich nu in het inspirerende Berlijn waar zij werkt aan nieuwe projecten. Op het podium is ze gepassioneerd, funky, krachtig en altijd vol positieve vibes. Yarah vertegenwoordigt een krachtige avond vol soul, jazz en hiphop met een elektronisch randje.

/// COYOCO ///
Met een volledig vrouwelijke band speelt Coyoco alternatieve pop met Afro-Braziliaanse vibes. Haar geluid is krachtig, kleurrijk en kinderlijk enthousiast. Met gekke instrumenten, aanstekelijke loops en donkere baslijnen verleidt zij haar publiek om af te dwalen van gebaande paden. Coyoco is onbegrensd, futuristisch en dromerig zonder de realiteit uit het oog te verliezen. High on life, sprankelend en ritmisch.

/// PRACE ///
Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreëerde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.