Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
12 Juli 2018
PLLEK LIVE STAGE | YARAH BRAVO

PLLEK LIVE STAGE | YARAH BRAVO

PLLEK LIVE STAGE PRESENT:

Yarah Bravo

Soulful Hiphop meets Jazz and electronics

Deuren open: 20.00
Aanvang show: 21.00

Online ticket: 7,50 (soon online)
Deurprijs: 10,00 
Student & CJP: 5,00 (soon online)

- - -

Pllek Live Stage is het concept van pllek voor avontuurlijke muziekliefhebbers met twee opvallende live acts en een DJ-set. Eigenwijze artiesten die een brug slaan tussen niet-westerse genres en (live) elektronica. Een exotische, onverwachte avond met live muziek op de dansvloer. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking.

Kom borrelen met je vrienden, geniet van gevestigde namen en opkomend talent uit binnen- en buitenland, sta open en laat je verrassen! Honger? Eet vooraf een hapje mee in ons restaurant. Gasten die bij ons gedineerd hebben krijgen 50% korting op de deurprijs. (Reserveren kan online via www.pllek.nl)

- - -

/// YARAH BRAVO ///
De Latijns Amerikaanse Yarah Bravo verhuisde van Londen naar New York om zichzelf onder te dompelen in muziek. Onlangs getekend bij het Londense label Ninja Tune en met twee wereldtours in haar zak, bevindt Yarah zich nu in het inspirerende Berlijn waar zij werkt aan nieuwe projecten. Op het podium is ze gepassioneerd, funky, krachtig en altijd vol positieve vibes. Yarah vertegenwoordigt een krachtige avond vol soul, jazz en hiphop met een elektronisch randje.