Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
31 December 2016
OUD EN NIEUW BIJ PLLEK

OUD EN NIEUW BIJ PLLEK

Tijd: 18.00 – 03.00
(Keuken geopend tot 22.00)
Entree: gratis
Facebook event voor updates

VERVOER
Laatste pont van A’dam CS naar NDSM: 19.45
Laatste pont vanaf Westerdoksdijk naar NDSM: 19.55
Nachtbus lijn 763: halte Ataturk richting A’dam CS: vanaf 01.38 elk half uur
Check HIER de aangepaste dienstregeling voor meer info 


LET OP!
De reserveringen voor het diner zijn vol, maar loop gerust binnen voor een borrel! Reserveren voor borrels is deze avond niet mogelijk, wij houden rekening met vrije inloop. Tot de 31e!

---

Jongens, wij hebben besloten dat we dit jaar tijdens Oud & Nieuw gewoon doen wat wij altijd doen. Lekker eten & drinken terwijl een DJ toffe platen draait, om vervolgens alle tafels en stoelen aan de kant te schuiven en voor noppes te dansen tot in de nacht. Geen poespas en geen geforceerde Oud & Nieuw spektakels die uiteindelijk toch alleen maar tegenvallen en ook nog eens peperduur zijn.

Samen tellen we af en luiden we het nieuwe jaar feestelijk in. Buiten knalt het vuurwerk, binnen dansen we onder de grote discobal, chillen we op banken en proosten we de hele nacht door op een avontuurlijk en voorspoedig 2017. Pllek is net zo warm & intiem als jullie van ons gewend zijn, het uitzicht daarentegen is net iets mooier dan normaal... Gebruik je fantasie. Wij zorgen voor goede DJ's & live muziek en genoeg drank. En er zijn ook oliebollen!

---

LINE-UP
DJ Marcelo Umana
DJ Rutter
LA Garcon


ETEN

Voor het diner kun je gewoon via de website reserveren en groepen vanaf 8 personen kunnen een mail sturen naar reserveringen@pllek.nl. Jullie kunnen gewoon van onze reguliere kaart bestellen, check de menukaarten. Groepen krijgen een Family Style diner. De keuken is geopend tot 22.00, net als altijd. Reserveren is verstandig, want vol = vol. Geen zin om uitgebreid te eten? Dan kom je lekker borrelen of sluit je na het eten aan, het kan allemaal.

DANSEN
Dansen kan de hele avond. Het feest is gewoon gratis en voor iedereen. Vanaf 22.30 zorgen wij ervoor dat het meubilair aan de kant geschoven wordt en dat de DJ’s het volume harder zetten. Onze deur staat open en jullie zijn hartstikke welkom om binnen te lopen wanneer jullie daar zin in hebben. Om 03.00 is het feest afgelopen en kunnen jullie lekker naar bed. Of door naar een ander leuk feest, wat jullie willen.

En omdat het Oud & Nieuw is zullen wij ook heus voor een paar leuke verrassingen zorgen. Het belangrijkst is dat jullie een gezellige en sfeervolle avond beleven met jullie loved-ones zonder daar dure, veelal gecompliceerde kaarten voor te hoeven aanschaffen. Easy does it.

Kom gewoon.