Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
09 December 2017
MOVING STORIES

MOVING STORIES

Je kent het wel: een verhaal dat je altijd is bijgebleven. Het gaf je een ander perspectief, zette je aan het denken, of bood je een onverwachte levensles...

Op 9 december 2017 om 12:30, gaat in Amsterdam de eerste editie van Moving Stories Live van start. Moving Stories Live is een eendaags event waar deelnemers in contact komen met bekende en minder bekende Nederlanders, die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Deze Nederlanders bevinden zich op unieke plekken in de stad, langs vijf enerverende en verrassende routes dwars door Amsterdam.

De routes zijn door de organisatie Moving Stories uitgestippeld. Op verschiullende locaties door de stad vertellen sprekers hun verhaal op hun eigen manier. Een manier die elke bezoeker gegarandeerd zal raken. De keuze aan verhalen is groot, van de liefdesbaby die te vondeling werd gelegd, tot Jimmy Nelson met een verhaal dat nog niemand kent. Aan het eind van de dag komen alle deelnemers weer samen op een unieke plek voor een gezamenlijk diner in Amsterdam waar ze worden verwelkomd door een van Nederlands beste verhalenvertellers. 

De vijf routes worden verder toegelicht op de website van Moving Stories. 
Tickets zijn online te koop!