Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
21 Juni 2018
MIDZOMERNACHT | FORBIDDEN FRUITS

MIDZOMERNACHT | FORBIDDEN FRUITS

Stoute dromen, zoete prikkels
heimelijk genieten van stille verlangens
schaamte en grenzen voorbij
je vrij voelen in het onbekende

Inloop: 18.30 – 19.00 (deuren sluiten om 19.00)
Gezamenlijk diner: 19.30
Online Tickets: 47,50 (incl. diner, excl. drank)
Entree alleen mogelijk i.c.m. diner. 

- - -

Ieder jaar vieren wij Midzomernacht met een uitbundig, theatraal veel-gangen diner aan lange tafels op het terras en afsluitend een groot magisch vuur op het strand.

Omdat we z’n allen tegelijkertijd aan tafel gaan, is het van belang dat je op tijd binnen bent. De deuren sluiten om 19.00 uur, zodat we ongestoord verwonderd kunnen raken. Midzomernacht is onbevangen, dromerig, creatief en ieder jaar weer een verassing voor alle gasten…
Deze avond is exclusief voor liefhebbers van en nieuwsgierigen naar ons meest intieme feestje. De charme van deze avond is haar kleinschaligheid, we hebben dan ook maar een beperkt aantal diner tickets. (Het restaurant is deze avond gesloten voor regulier publiek)

Schuif jij aan?


- - -

LET OP!
De inloop is van 18.30 tot 19.00, daarna sluiten we de deuren zodat het programma (incl. diner) kan beginnen. Kom dus ajb op tijd.

LAATSTE PONTJE
Het laatste pontje van de NDSM-werf vaart op donderdag om 00:00. De pont bij Buiksloterweg vaart wel de hele nacht door. Buiksloterweg is een kwartiertje fietsen vanaf NDSM. Er is voldoende parkeerplek achter Pllek, kosten bedragen € 1,30 p/u.