Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
31 Maart 2019
PLLEK LIGGEND CONCERT | MATTEO MYDERWYK

PLLEK LIGGEND CONCERT | MATTEO MYDERWYK

* EVENT IS UITVERKOCHT * 
In het kader van International Pianoday speelt de jonge Amsterdamse pianist Matteo Myderwyk zijn nieuwste album Ataraxia, een album dat onlangs uitkwam op Excelsior Recordings. Ataraxia betekent ‘a state of serene calmness’, precies wat je deze zondagavond te wachten staat. Liggend genieten, de ultieme ontspanning om de nieuwe week opgeladen in te gaan, april tegemoet! 

- - -

Liggend concert met: Matteo Myderwyk
Datum: Zondag 31 maart 2019
Deuren open: 20.00 | Concert: 20.30

ONLINE TICKETS
Early bird: 12 | Reguliere ticket: 16 (incl. servicekosten)
Event is uitverkocht, er is geen deurverkoop

- - -

/// Matteo Myderwyk
Matteo Myderwyk brengt pianostukken met de lengte, melodie en harmonie uit de popmuziek, het improvisatorische uit de jazz, het repetitieve van de dance met de techniek van een klassiek geschoolde pianist. In 2017 debuteerde hij met het album To Move via Excelsior Recordings. Matteo studeerde af aan het conservatorium en speelde o.a. jazz in bands, kerkorgel in verschillende kerken, een concert in de binnentuin van De School en solo op het festival Into The Great Wide Open. 

/// LIGGEND CONCERT
Sluit je ogen en laat jouw verbeelding tekenen door de klanken van de muziek. Tijdens een liggend concert worden je gedachtes geprikkeld terwijl je op een zachte ondergrond ligt en je enkel focust op geluid. Een avond om te onthaasten en je over te geven aan de ultieme ontspanning: weggekropen onder een deken, omgeven door kaarsjes.