Pllek

KUNST, CULTUUR, EVENTS EN MEER
20 Juni 2017
FWAV SUNSCREENINGS | LES GEANTS (2011)

FWAV SUNSCREENINGS | LES GEANTS (2011)

THEMA JUNI: Crazy Dreamers
FILM: LES GEANTS (2011)
AANVANG: 22.30
KOPTELEFOON: € 5,00 | CJP PAS: gratis (tot maximaal 12 bezoekers p/avond)

- - - 

GO OR NO GO?
Regen en wind zijn sowieso no-go’s, maar bibberend weggedoken onder je winterjas, muts en sjaal doen we dit jaar ook niet meer. De maandag voorafgaand zie je hier of de film doorgaat. Er wordt geen risico gelopen. Echter, als op de dinsdag zelf onverhoopt het weer compleet omslaat, dan zal de film alsnog worden geannuleerd. Dit wordt op de desbetreffende dinsdag rond 17.00 uur gecommuniceerd via Facebook, de website van Cine.nl en hier!


RESERVEREN NIET MOGELIJK
Het is NIET mogelijk om een koptelefoon (of zitplaats) te reserveren. Dit jaar geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vanaf 20.30 staat Outdoor Cinema klaar om koptelefoons te verhuren. Een koptelefoon kost net als altijd € 5,00. Het is niet mogelijk om je eigen koptelefoon mee te brengen. 

AANVANG FILM EN TIJDSDUUR
Er kan pas een film vertoond worden als de zon onder gaat. Daarom verschilt het per maand hoe laat de film begint. In de maanden juni en juli zal dit rond 22.30 zijn. Wij zorgen er zoveel mogelijk voor dat een film op tijd is afgelopen zodat je de laatste pont vanaf de NDSM naar CS kan pakken, deze vaart om 00.00 uur. Het kan zijn dat een film uitloopt. In dat geval is het handig om te weten dat de pont van Buiksloterweg (bij EYE museum) naar CS de hele nacht doorvaart. De pont van Buiksloterweg is 10 minuten fietsen vanaf Pllek. 

FILMPROGRAMMA
Cine cureert deze zomer ism Pllek het filmprogramma. De redacteuren van Cine zullen iedere maand binnen een wisselend thema hun favoriete zomerse titels programmeren - van wereldcinema tot animatie en van cultklassiekers tot en met documentaire. Maar de bezoekers kunnen invloed uitoefenen op de uiteindelijke programmering! Elke maand worden de titels voor de maand erna geopperd en kan er via Facebook en de website van Cine twee weken lang gestemd worden. De maand erna zullen de films op volgorde van het aantal stemmen vertoond worden. Met een beetje geluk - lees: zon! - worden uiteindelijk toch alle films van die maand vertoond, bij minder geluk zullen in ieder geval de publieksfavorieten aan bod komen.

- - -  

Films w/ a View SUNSCREENINGS is een initiatief van Pllek, Outdoor Cinema en Cine.nl