PLLEK NIGHTCLUBBING | ADE SPECIAL | O.A. FREAK DE L’AFRIQUE

  • vr 21 okt
  • 23:00 - 04:00

Tijdens ADE pakken we voor onze Nightclubbing edities extra groot uit! Om 23:00 uur de tafels aan de kant, rollen we de dansvloer uit, gaan de discolampen aan en laten we ons nieuwste soundsystem uit het plafond zakken.

Verwacht een vurige line-up, special acts en wees verzekerd van een lange avond dansen, lachen en ontmoeten samen met like-minded mensen die allemaal één ding gemeen hebben: een passie voor muziek.

Line-up:
Freak De L’Afrique | Sylex | Rens, Jaïr and Ome Uncle

Freak de l´Afrique
Freak de l’Afrique is een in Berlijn gevestigd collectief van dj’s, MC’s en dansers die een gemeenschappelijke passie delen voor moderne Afrikaanse clubgeluiden. Naast het organiseren van Duitslands meest populaire Afrobeats-evenementen sinds 2012 staat de crew ook bekend om zijn high-energy soundsystem-podiumshows die ze uitvoerden op festivals zoals Fusion, Hype, Splash & Red Bull Music Festival. Met Freak de l’Afrique in de line-up kun je een energieke DJ, MC & Dance-show verwachten met de beste moderne Afrikaanse beats die het publiek non-stop op de been houden.

Sylex:
Sylex betekent “Flint” in het Frans, een oud mineraal dat werd gebruikt om vuur te maken. En dat is precies wat hij achter de draaitafels doet! Terwijl Afro-Caribische klanken zijn belangrijkste focus zijn, kun je ook onverwachte overgangen naar Classic, Jazz, Soul, Funk, Disco, House & Techno verwachten.

Rens, Jaïr and Ome Uncle:
Een vunzig en dynamisch trio uit Amsterdam. Artiesten die op het podium de krachten bundelen om het publiek op te zwepen en een glimlach te delen. Alles komt aan bod. Van zoete zomerse wegdromers naar onevenaarbare sloopkogels.

Nog meer ADE bij Pllek: