Pllek

Creatieve hangout op de NDSM werf

Communicatie & PR, 16 a 24 uur p/week
(Tijdelijke vacature)

Pllek is een horeca gelegenheid met zaalverhuur en een drukbezocht stadsstrand in Amsterdam Noord. Onze missie is het creëren van een fijne plek waar je kunt ontspannen, eten & drinken en waar je wordt geprikkeld en verrast door ons programma van live muziek, film, theater, kunst, yoga en (culturele) evenementen. Pllek is stoer, maar toch ook warm en vooral authentiek. En dat ben jij ook. 

Wij zoeken wegens zwangerschapsverlof van april t/m augustus een creatieve collega voor marketingcommunicatie en PR activiteiten ter ondersteuning van de verschillende disciplines binnen Pllek: het restaurant, de programmering en commerciële verhuur van de zaal. Dit betreft alle online en offline instrumenten, inclusief de vormgeving - hiervoor worden standaard templates gebruikt. (Facebook, Instagram, Mailchimp, Twitter, hardcopy, posters, menukaarten, etc.)

Functie omschrijving
Als tijdelijke medewerker communicatie & PR ben je hoofdzakelijk bezig met het promoten van de culturele programmering van Pllek en de interne communicatie. Je onderhoudt de website en social media, creëert content voor nieuwsbrieven en persberichten, je bent verantwoordelijk voor diverse print waaronder de menukaarten en de maandelijkse Pllek Paper en je bedenkt opvallende promotionele acties om de ticket verkoop van evenementen te stimuleren en voert deze zelfstandig uit. 

Functie eisen
- HBO werk- en denk niveau
- Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Je hebt een vlotte pen (en kan dit ook aantonen)
- Kennis van InDesign, Photoshop en Mailchimp
- Werkervaring in de horeca, culturele sector en/of entertainment is een pre
- Bij voorkeur in het bezit van een BTW-nummer i.v.m. facturering 

Zie jij het wel zitten om in het zomerseizoen op de tofste locatie van Amsterdam te werken en herken jij jezelf in bovenstaande? Stuur jouw CV incl. motivatiebrief en (een link naar) door jou geschreven tekst(en) naar werken@pllek.nl. Reageren kan t/m maandag 25 maart.