Pllek

Ons culturele programma
26 September 2016
VRIJ DIEP | MINDFULNESS EN SEKSUALITEIT 1.0

VRIJ DIEP | MINDFULNESS EN SEKSUALITEIT 1.0

Een reeks van vier waarin ons seksueel bewust-zijn centraal staat. Elke avond spitst op eigen wijze toe op een intiemer en bewuster seksleven waarbij de verbinding met jezelf en je seksuele partner een belangrijke rol speelt. Verrijkende en interactieve speelse avond voor iedereen die graag vrij diep gaat...

Tijd: 19.00 - 22.00 (incl. 30 min pauze)
Online ticket: € 14,40 
Passe Partout: € 45,00

---

Met de workshop mindfulness & seksualiteit reiken we een manier aan om met een andere mindset het bed in te stappen. In twee avonden, die zowel opbouwend als afzonderlijk te volgen zijn, zullen we aandacht besteden aan hoe je door meer lichaamsbewustzijn je seksleven kunt verdiepen. Aandachtig zijn voor wat er bij jou is en gebeurt daar gaat het bij mindfulness om. In de eerste workshop begeleiden we je o.a. bij zelfonderzoek en meditatie met speciale aandacht voor de bekkenbodem-regio en mindful communiceren over seks.
De avond zal een combinatie zijn tussen theorie en praktijk waarbij de oefeningen je zullen helpen om je uit de routine te halen en daardoor je beleving van de seks rijker wordt. Seks is vooral ook heel lichamelijk, daarom besteden we ruim aandacht aan wat er in en met je gebeurt. Het oefenen gaat ‘vrij diep’, maar natuurlijk altijd met de kleren aan.

De workshop Mindfulness & Seksualiteit wordt gegeven door Viktoria (mindfulnesstrainer) en Ceryl (seksuoloog) 

--- 

AGENDA

17 okt: VRIJ DIEP! - Vrijheid in Verbinding door Ralph Nelissen en Chantalle Kamycki
7 nov: VRIJ DIEP! - Seks en Mindfulness 2.0 door Ceryl Janssen en Viktoria Susovits
28 nov: VRIJ DIEP! Seksualiteit en Aantrekking door Ralph Nelissen en Chantalle Kamycki